دانلود کاملترین طرح جابرحیان آدامس:به همراه دفترکارنما پرشده (اول تا چهارم ابتدایی)
نوع طرح: نمایشی علمی تحقیق
هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .
این طرح زیبا و کامل شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...
◊ مواد تشکیلدهنده آدامس
پایه و اساس آدامس ۳۰ درصد صمغ های طبیعی، لاتکسها، موم زنبورعسل است که هنگام جویدن حل نمیشوند. پایه دوم آن ۵۹ درصد شکر و دکستروز است که هم شیرین کننده و هم حجم دهنده آدامس محسوب میشود. ۲ درصد هم گلیسیرین، لسیتین، سوریتول مایع و شیره مالیتول است که باعث نرمی و بافت آدامس می شود. ۱۰ درصد بعدی شیره ذرت است که بهعنوان نگهدارنده و جاذب رطوبت، باعث حفظ تازگی آن می شود. ۴ درصد آدامس را هم طعم دهنده ها که نعناع، دارچین، اکالیپتوس، شیرین بیان و انواع میوهها هستند، تشکیل می دهد و ۵ درصد دیگر از سفید کننده و تمیز کننده دندان، خوشبو کننده دهان و بهبود دهنده سلامت دندانها در ساخت آدامس های استاندارد مورد استفاده قرار می گیرد. البته رنگ های غذایی و خوراکی هم در این میان سهم دارند.
.
ما کار را برای شما راحت کرده ایم و همه استانداردها را رعایت کرده ایم کافیست شما طرح را خریداری نموده و پرینت بزنید.
برای مشاهده لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.