دانلود کاملترین طرح جابرحیان به:به همراه دفترکارنما پرشده (اول تا سوم ابتدایی)
نوع طرح: نمایشی علمی تحقیق
هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .
این طرح زیبا و کامل شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...
آماده سازی
بههای عطری کوچکتر دارای پرزهایی روی پوستشان هستند که پس از شستن میوه به راحتی از بین میروند. مانند سیب و گلابی به را نیز میتوان پوست کند و هسته آن را خارج نمود. با این حال بهتر است به را از درازا به دو نیم تقسیم کنیم بعد با قاشق هستهها را خارج نمائیم چون محل هستهها در به عمیقتر و گردتر از جای هستهها در سیب یا گلابی میباشد. طبخ به موجب بهتر شدن طعم آن میشود. آنها را در شربت با ادویههایی نظیرهل و دارچین یا با پوست لیمو و پرتقال بپزید. برای بهتر کردن کمپوتها آلو یا زردآلو خشک به آن اضافه کنید یا همانند سیبها آنها را نیز بپزید اگرچه پای به طعمی اکتسابی دارد. در برخی نقاط جهان دانههای به را خشک میکنند و به همراه مقدار کمی آب میپزند که بهعنوان داروی سرفه کاربرد دارد.
ما کار را برای شما راحت کرده ایم و همه استانداردها را رعایت کرده ایم کافیست شما طرح را خریداری نموده و پرینت بزنید.
برای مشاهده لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.