دانلود کاملترین طرح جابرحیان راهکارهای کاهش ضایعات نان :به همراه دفترکارنما پرشده ( ابتدایی)
نوع طرح: نمایش علمی تحقیقی
هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .
این طرح زیبا و کامل شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...
ضایعات نان:قسمت اعظم ضايعات نان که ميزان آن حدود ۳۰% برآورده شده است، عملاً در مرحله مصرف ايجاد ميشود. بعضيها تصور مينمايند که ضايعات نان را به دليل اينکه به مصرف خوراک دام ميرسد نبايستي ضايعات تلقي نمود. اگر چه ضايعات نان ممکن است در ظاهر به مصرف دام و طيور برسد، اما اين عمل به دليل ايجاد انواع بيماري، دام و طيور، عواقبي وخيمتر از دور ريختن آن دارد. خواست مصرف کنندگان همواره ارزاني نان، کيفيت خوب و مرغوبيت آن است که هيچگاه عامل دوم در نظر گرفته نشده است و دولت همواره مسأله نان ارزان را در برنامه کار خود قرار داده است
راهکارهای کاهش ضایعات نان :1-ارتقاء کیفیت نان: یادگیری فرآیند کامل پخت نان.
2-ارتقاء کیفیت آرد:براي حل مشکل آرد اولين کاري که بايستي حدود و مشخصات کلي آرد براي انواع نانهاي حجيم، انواع بيسکويت و کراکر و شيريني، انواع ماکاروني، اسپاگتي و … مشخص ميباشد ولي در مورد نانهاي سنتي ايران از قبيل سنگک، تافتون، لواش و بربري لازم است مشخصات آردهاي مختلف تهيه شود.
برای مشاهده لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.