دانلود کاملترین طرح جابر مناسب ترین دما برای نگهداری شیر: به همراه دفترکارنما پرشده (سوم تا پنجم ابتدایی)
نوع طرح: نمایشی علمی تحقیق
هر آنچه از یک طرح جابر می خواهید برای شما دانش آموزان و فرهنگیان محترم فراهم کردیم .
این طرح زیبا و کامل شامل محتوای: عنوان فانتزی وخلاقانه ،مسئله ، تحقیق زمینه ای یا متن ،جدول ویژه طرح طبقه بندی ، نتیجه گیری ، منابع معتبر، سپاسگزاری، دفتر کارنما پرشده و تکمیل شده ، عکس های مرتبط ، تابلو نمایش کارتون پلاست ، حاشیه های زیبا ، سرتیتر ها ، مطالب مفید و کامل و...
انوعتحقیق زمینه ای:
شیرمنبع غنی ازکلسیم است ونقش عمده کلسیم درتشکیل استخوان ودندانها می باش .شیر و فرآورده های شیر بخاطر مقدار کلسیم کافی،آسانی هضم وارزانی ازبهترین منابع کلسیم می باشند.شیربدون چربی و شیری که چربی آن گرفته شده ازنظرکلسیم برشیرکامل ارجحیت دارد.زیرا وقتی که چربی شیرکه مقدارجزئی کلسیم داردگرفته شود،بجای آن شیرکلسیم دارجانشین می شودکه پرارزشتر است .یک فنجان بستنی از لحاظ مقدارکلسیم تقریباًبانصف فنجان شیربرابراست .شیرپاستوریزه باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه بمدت حداکثر ۴۵ ساعت نگهداری شود.از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری شود. بعدازمصرف شیر پاستوریزه،شیشه خالی راباآب سردشستشودهید. ازانداختن درب آلومینیومی ویاسایراشیاء به داخل شیشه های شیر پاستوریزه خودداری نمائید .چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت دریخچال باقی بماند و علائم قسادوبریدگی درآن مشاهده نشود قبل از مصرف آن را حداقل بمدت ۱ دقیقه بجوشانید .
.
برای خرید و دانلود این طرح زیبا اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده لیست انواع طرح جابر اینجا کلیک کنید.