سایت تخصصی ویژه طرح جابر،کاملترین طرح های جابر اول تا ششم شامل: جمع آوری وطبقه بندی ، نمایش علمی(مدل،تحقیق،نمایش)و آزمایش را با بهترین عنوان و محتوا ،قابل ویرایش به صورت ورد،pdf و شامل تمام موارد طرح جابر نظیر عنوان،متن،تعریف،شرح تحقیق،تحقیق زمینه ای،نتیجه گیری،منابع،سپاس گذاری،کارنما،راهنمای کارتون پلاست،فونت و تیتربندی،عکس و... با مناسب ترین قیمت و دانلود فوری وگارانتی وپشتیبانی رایگان در ایتا 09034840420.

الگوی طراحی آموزشی اشور
4.7 /5 20 5 1
الگوی طراحی آموزشی اشور
  الگوی طراحی آموزشی اشور
الگوی طراحی اشور که در این جا مطرح شده ، توسط هاینک ،مولندا و راسل به نام مدل  اشور بوده که با کمی تغییر در نحوه ی ارائه ی تصویری آن آورده شده است . آنچه که باید در نظر داشت این است که طرح تنها یک نمونه در میان    نواع مدل های طراحی آموزشی است.
مرحله اول :   ویژگی های دانش آموزان را معیین کنید
اولین قدم در طراحی ،شناسایی دانش آموزان است . شما باید دانش آموزان خود را بشناسید قبل از این که بتوانید بهترین رسانه ها وفعالیت ها را برای رسیدن به هدف های یادگیری انتخاب کنید دانش آموزان باید از نظر خصوصیات عمومی وتوانایی های ورودی یعنی معلومات مهارت ها ونگرش ها شناسایی شوند .
مرحله دوم : هدف های کلی وجزئی (آنچه دانش آموزان باید بیاموزند )را تعیین کنید .
آموزش موثر بر اساس هدف های کلی وجزئی تعیین وپایه گذاری می شود هدف های کلی ومحتوا ی کتاب های درسی غالبا در نظامهای متمرکز توسط کارشناسان برنامه ریزی درسی با معلمان تعیین می شود هدف های کلی به صورت جمعی وکلی بیان می شوند وممکن است توجیهات وبرداشت های گوناگونی را به دنبال داشته باشد مثال های زیر نمونه هایی از این هدف ها هستند دانش آموزان چهار عمل اصلی را می فهمند ،دانش آموزان تا پایان سال حروف الفبا را می شناسند دانش آموزان در باره شهر های اصلی ایران ، اطلاعات جامعی خواهند داشت .هدف های جزئی بسیار روشن بیان می شوند وچگونگی رسیدن به هدفهای کلی آموزشی را مشخص می کند .تعیین هدف های جزئی غالبا توسط کتاب های درسی ودر مواردی توسط معلمان دانش اموزان ووالدین انجام می گیرد هدف ها را در سه حیطه شناختی ، عاطفی و روانی حرکتی –بیان کرده اند در حیطه شناختی ،هدف های مربوط به درک حقایق ،اصول وکاربرد قوانین ومفاهیم جای دارد .هدف هایی که با احساسات و عواطف دانش آموزان مربوط می شود در حیطه عاطفی قرار دارد .اهداف این حیطه عبارتند از :آگاهی از ارزشها وقبول آنها .اولویت ها وتعهدات هدف های حیطه روان حرکتی ، در بر گیرنده ی هدف هایی در زمینه مهارت های عملی از قبیل ماشین کردن ،دویدن وکار با رایانه است .جدول شماره 1 مثال هایی از هدف های حیطه شناختی ،عاطفی وروان حرکتی را را ئه می دهد .هدف های جزئی پیشرفت یادگیری دانش آموزان را معیین می کند واغلب ،رفتار قابل رویت وارزش یابی آنان را در نظر می گیرد ،برای مثال این نوع
 هدف ها فعالیت هایی از قبیل فهرست کردن ،تعریف کردن ،شرح دادن ،مقایسه کردن ،تجزیه تحلیل کردن ونمایش وارائه دادن را بیان می کنند.بنابرآنچه گفته شد تعیین هدف ها دو مزیت اساسی دارد : یکی این که دانش آموزان را از انتظارات پایانی درس آگاه می کند.
دیگر اینکه معلمان را یاری می دهد تا دقیق تر ومطابق با مطلب ونحوه ی اموزش ،عملکرد دانش آموزان را ارزش یابی کنند . آن دسته از هدف های یادگیری را که دقیقا و به صورت ملموس بیان نمی شوند ،می توان به صورت انتزاعی ومجرد بیان کرد ،مشروط به این که نحوه ی ارزش یابی آن ها –برای مثال از طریق قضاوت وعقیده ی معلمان شاگردان نیز به طور روشن مشخص شود ،مثلا "علاقه به خواندن "را می توان با مشاهده یاین که دانش آموز چه مدت زمانی را با اراده وتصمیم خود برای  مطالعه در کتاب خانه  می گذراند ،چند کتاب از کتاب خانه  قرض  می گیرد  و  این که  با تشخیص معلمان و دانش آموزان ، مدت زمان صرف شده یا کتاب های قرض گرفته شده تا چه حد مفید وبا ارزش هستند ،ارزشیابی کرد.
 
 
 
 
  • مشخصات
  • دانلود
4.7 /5 20 5 1
نظرات خود را اینجا بنویسید

مقاله و تحقیق رایگان الگوی طراحی آموزشی اشور Average rating: 4.72759416193124, based on 89 reviews from $0.0000 to $0.0000
کانال ایتا: https://eitaa.com/tarhejaberr