سایت تخصصی ویژه طرح جابر،کاملترین طرح های جابر اول تا ششم شامل: جمع آوری وطبقه بندی ، نمایش علمی(مدل،تحقیق،نمایش)و آزمایش را با بهترین عنوان و محتوا ،قابل ویرایش به صورت ورد،pdf و شامل تمام موارد طرح جابر نظیر عنوان،متن،تعریف،شرح تحقیق،تحقیق زمینه ای،نتیجه گیری،منابع،سپاس گذاری،کارنما،راهنمای کارتون پلاست،فونت و تیتربندی،عکس و... با مناسب ترین قیمت و دانلود فوری وگارانتی وپشتیبانی رایگان در ایتا 09034840420.

پیشنهادهای جهت بهترشدن کیفیت آموزش وایجاد انگیزه در نیروی انسانی(آموزش و پرورش) بیان نماید.
4.5 /5 20 5 1
پیشنهادهای جهت بهترشدن کیفیت آموزش وایجاد انگیزه در نیروی انسانی(آموزش و پرورش) بیان نماید.
پیشنهادهای جهت بهترشدن کیفیت آموزش وایجاد انگیزه در نیروی انسانی(آموزش و پرورش) بیان نماید.
  توجه به معيشت كاركنان دولت و بالاخص فرهنگيان از اصلي ترين شعارهاي دولت و فرهنگیان محترم  به شمار مي آيد كه تحقق آن امكان عدالت گستري و مهرورزي را براي همگان ميسر مي سازد. چرا كه عملي ساختن عدالت در جامعه جز با فقرزدايي و هم سطح نمودن درآمدها با هزينه هاي زندگي امكان پذير نمي شود.
    
بديهي است برداشتن كوله بار مشكلات معيشتي از دوش آنان موجب مهرورزي در اجتماع نيز مي شود. البته اگر فرهنگيان جز به وظايف خود نينديشند رضايتمندي ساير افراد جامعه را موجب خواهند شد.
    
علاوه بر عملي ساختن نظام هماهنگ پرداخت حقوق و دستمزد، آموزش و پرورش براي رسيدن به فرداي بهتر با مشكلات بسيار ديگري نيز مواجه است كه بايد دولت و مجلس در ارزيابي يكساله خود از ميزان پيشرفت آنها براي اذهان عمومي اطلاع رساني كنند. اينكه چه برنامه هايي در دست اقدام است و موانع انجام آنها كدامند؟ البته در اين نوشتار، مجال ارائه راهكارهاي اجرايي براي كاهش اين دسته از مشكلات نيست و تنها به بررسي اجمالي آنها مي پردازيم ليكن در مطالب بعدي به بيان جزئيات و راهكارهاي آن پرداخته مي شود.
    
1- افزايش همه ساله نرخ ثبت نام در مدارس غيرانتفاعي كه يقيناً چنين روندي خصوصي سازي منطقي در آموزش و پرورش را با مشكل روبرو ساخته است.
2- صرف هزينه هاي كلان در بخش مدرسه سازي و عدم تناسب آن با ساز و كارهاي
    
تعليم و تربيت بويژه آنكه دستگاه هايي چون شوراهاي اسلامي مي توانند مددرسان مناسبي براي آموزش و پرورش در اين زمينه باشند.
3- تدوين آيين نامه هاي نظارتي براي كاستن از مداخلات اجرايي و افزودن به برنامه ها و خط مشي هاي اصولي.
4- تغيير در نگرش تاليف كتب درسي با تاكيد بر تمركززدايي دولت و بهره گيري از امكانات و توانمندي هاي ساير مراكز استان ها.
    
5-بهره مندي بيشتر و بهتر ازتشكل ها و انجمن هاي علمي و فرهنگي بويژه گروه هاي آموزشي و درسي در كنترل و نظارت كيفيت آموزش در مدارس سازماندهي نيروي انساني، تاليف كتب درسي و ...
    
6-تغيير واصلاح در برنامه هاي گذشته آموزشي بويژه در اجراي امتحانات نهايي و كاستن از حجم آنها و جلوگيري از سازماندهي همه ساله نيروي انساني آموزشي و تثبيت برنامه هاي ارتقاء شغلي كاركنان و ...
    
7-رويكرد به آموزش و پرورش نوين با بهره گيري از فن آوري هاي جديد آموزشي.
    
8-تسريع در احياء امور پرورشي مدارس و ايجاد انرژي تازه در بدنه اجرايي آن براي تحقق اهداف عاليه نظام تعليم و تربيت.
    
9- كاستن از وظايف غيرضروري و تقويت وظايف اصلي در دوره هاي تحصيلي سه گانه و واگذاردن بخش آموزش هاي مالي به وزارت علوم ، تحقيقات و فن آوري.
    
10- برگزيدن مديران ارشد استاني با رويكرد انتخابي به منظور حصول اطمينان از مقبوليت آنان، با اين كار نظر فرهيختگان فرهنگي و برخي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نيز تامين مي شود.
11-بهره گيري از توانمندي هاي نيروهاي متعهد، متخصص و جوان كه قطعاً گزينش نيروهاي بازنشسته ناكارآمد ، نوعي بي توجهي به نيروهاي جوان تلقي مي شود.
12-توجه به نگهداري نيروي انساني پس از جذب و گزينش آنان در قالب آموزش هاي موثر وكارآمد ضمن خدمت به صورت ادواري.
    
13-تلاش در جهت بهبود سطح كمي و كيفي كاركنان در زمينه علمي و تخصصي با فراهم كردن زمينه ارتقاء آنان در چارچوب دوره هاي تحصيلات تكميلي.
14- تدوين آيين نامه شرح وظايف عملياتي و اجرايي شوراهاي آموزش و پرورش با تكيه بر سياست عدم تمركز و با تاكيد بر اجرايي شدن مصوبات شورا توسط آموزش و پرورش.
    
15- بهره گيري از تجربيات باارزش بازنشستگان فرهيخته و كارآمد با رويكردي تازه كه بتوانند پس از 30 سال در صورت تمايل خدمت كنند.
    
16-آسيب شناسي در نتايج كنكور سراسري مراكز آموزش عالي و تناسب برقرار كردن در نتايج دختران با پسران.
17- كنگره رئيسان آموزش و پرورش سراسر كشور از روش سنتي به مدرنيته گرايش يابد و سايت علمي و تخصصي در اين زمينه ايجاد شود تا در مواقع ديگر سال نيز رئيسان آموزش و پرورش بهره لازم را ببرند.
    
18-عدالت آموزشي با تنوع آموزشي مغاير است و به اين ترتيب، تعامل اجتماعي صورت نخواهد پذيرفت.
    
19-ايجاد آموزشگاه هاي علمي- كاربردي توسط ساير نهادها و سازمان ها.
20-  جايگزين نمودن شركت هاي خدماتي- آموزشي در جهت برطرف كردن كمبود نيروهاي خدماتي و اداري مدارس.
    

من هنوز به آینده ایمان دارم ، آینده ای که پر از شادی و موفقیت برای ایران عزیزمان است.
 
  • مشخصات
  • دانلود
4.5 /5 20 5 1
نظرات خود را اینجا بنویسید

مقاله و تحقیق رایگان پیشنهادهای جهت بهترشدن کیفیت آموزش وایجاد انگیزه در نیروی انسانی(آموزش و پرورش) بیان نماید. Average rating: 4.74594592635797, based on 89 reviews from $0.0000 to $0.0000
کانال ایتا: https://eitaa.com/tarhejaberr